En ny start

Jeg tillater meg noe så typisk som å starte dette blogg-eventyret med en kjlisé.

Det er tidlig januar, begynnelsen på et nytt år, og den ellers sviktende evnen til å ha kontroll over mitt eget liv er noe alle plutselig minner meg på at jeg må gjøre noe med. Som om makten til å foreta endringer ved det jeg er misfornøyd med ikke eksisterer resten av året. Det er i disse magiske dager at jeg må bestemme alt som skal bli bedre for de kommende 12 månedene, erklære høyt at jeg har vært dårlig til å ta vare på meg selv fram til nå, men at det bare var fordi jeg måtte vente til det nye året startet før jeg kunne gjøre noe med saken. For det er alltid rom for forbedringer, og egentlig kan jeg aldri bli helt perfekt, men jeg kan i alle fall sette meg mål om å bli noe tilnærmet det. Livet sørger vel uansett for at jeg aldri blir helt tilfreds, eller hva?

Det er det jeg trenger å skrive om. Å ikke være tilfreds. Å lengte etter å ville ha det bedre, men også nyte det å ha det ille. Å føle, mye, når alt jeg ønsker meg er at hodet skal ta helt over for hjertet. Å ville vokse og bli noe stort, men samtidig være liten og redd. Å være fanget i fortiden når alt jeg vil er å jobbe meg framover.

Jeg er som et hvert annet menneske full av motsetninger. Og det er vakkert. Jeg må bare lære meg å elske meg selv for det også, ikke bare alle andre.

Det er ikke noen gitt retning jeg vil med dette, jeg aner ikke hvordan det vil gå, men jeg kjenner på behovet for å gjøre smerten, forvirringen og gleden til noe vakkert.
Kreftene i meg er så sterke og uenige og de kjemper om hvem som skal ende som vinneren, men jeg har innsett at alt av det er meg, og at det er noe jeg må sette pris på og la meg fascinere av framfor å lide under.

Så jeg vil skrive for å bli kjent med meg selv. Forstå, misforstå og irritere meg. Innse, gråte og kjenne etter. Innrømme, dytte vekk og godta alt det som foregår på innsiden. Det så få vet om at eksisterer. Og jeg vil gjøre det for meg. Sånn at jeg kan bli bedre. Og sånn at jeg kan være mer enn enkle fakta-setninger langs en tidslinje når min tid er forbi.

bilde-fra-28-10-2016-kl-11-16

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s